Extramaterial

Mangold & Hahns e-böcker är inte vilka böcker som helst. De är skrivna av etablerade författare och har tidigare givits ut på etablerade förlag. När de nu publiceras i elektronisk form följer det ofta med något extra. Ibland är texten bearbetad för att vara snabb- och lättläst, ibland finns det pedagogiskt material bifogat, ibland finns det spännande fakta om research, intervju med författaren eller ett nyskrivet extrakapitel.

Hur gör man för att skriva en barnroman förlagd till 1800-talet? Följ med på en resa in i författarens verkstadI extramaterialet till Magiska Tecken berättar Maud Mangold själv hur hon gjorde research på Landsarkivet i Göteborg, på en gammal cirkus i Paris och i ruinerna av en textilfabrik i Brasilien.

Vet du hur stor en havsörn kan bli? Vet du var de bygger sina bon? Och hur det kom sig att de höll på att bli utrotade? I e-boksversionen av Fågeltjuvarna får du inte bara läsa den spännande historien i ny och mer lättläst version – du får också veta en massa spännande örnfakta samlade av författaren, Kerstin Lundberg Hahn.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *