Nya omslag och nytt liv!

Min serie Magiska Tecken kom ut på Rabén & Sjögren 2006-2007 och går inte längre att köpa i bokhandeln. Berättelsen utspelar sig under år 1846 – då borde den väl hålla för läsning mer än några få år? Så tänkte jag när jag bestämde mig för att de tre böckerna ska få bli e-böcker.

magiska-tecken hel bild

 

 

 

 

 

När jag sedan såg en utställning av Alexander Jansson på ett galleri i Göteborg så blev jag helt såld. Jag ringde honom och frågade om han ville göra nya omslag till Magiska Tecken. Och visst blev de fina! Han har gjort dem som en triptyk som går att dela upp. /Maud

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya omslag och nytt liv!

  1. Tord Caligari skriver:

    Vacker och stämningsfull bild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *